Ervaren verkopers

Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 89,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 120
Laatste ervaring was op 14-11-2017
117 van de 120 (98%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Frank Hornikx op 11-07-2017
Het vorige toestel van een jaar of 5 oud werkte iets accurater dan dit nieuwe. De huidige kunststof uitvoering is minder vlot in gebruik dan de vorige metalen en vulde de hulzen juister, nu steekt er steeds een prop tabak uit.
  • vrij gemakkelijk in gebruik
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ans op 01-07-2017
Heel gemakkelijk in gebruik als je er eenmaal een heb wil je niet meer anders. De prijs is ook goed.
  • Gebruik is makkelijk
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Greta Heyman op 15-06-2017
fantastische machine om zelf sigaretten te rollen en ik heb er nog geen enkel stuk of niet juist gevuld..... gaat vanzelf!
  • fantastische machine
  • gaat bijna vanzelf
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dirk op 21-05-2017
Ik kan geen minpunten bedenken, echt een super machine. Ook qua klantenservice een dikke 10 punten.
  • super
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Pascal op 07-05-2017
tot heden werkt hij perfect, alle sigaretten zijn prima en we hebben er al een 1000 gemaakt zonder ook maar 1 kapotte huls. Het gebruik van tabak is ook prima tot heden draaien we alles op zonder ook maar wat over te laten wat we moeten weg gooien. Wij raden deze Powermatic 2 Plus ook echt aan.
  • werkt perfect
  • kort stroom snoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
frans strolenberg op 18-04-2017
Snelle levering en meteen klaar voor gebruik. tevens doet het wat versproken wordt nl goede sigaretten steeds afleveren.
  • steeds goede aflevering
  • iets te korte kabel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Da van beelen op 21-03-2017
Is een superrrr apparaat je heb binnen een mum van tijd een pakje klaar.
Had ik hem maar eerder ontdekt.Ben er echt heeeeel blij mee.
  • Je bent zo klaar
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marieke van Velzen op 17-03-2017
is nog even wennen maar tot zo ver gaat het goed, wel 2x vastgelopen, maar dat lag aan de dikte van het tabak
  • 8
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jannie raghoe van den berg op 15-03-2017
gaat heel goed en makkelijk ik draai er altijd zo veel mogelijk omdat we er met het hele gezin van roken dus veel achter elkaar draaien gaat prima.
  • prima ding
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van Meel Ferdy op 28-02-2017
Gaat heel goed zeker een aanrader en zeer praktisch in onderhoud.
  • topper!
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
van Pul op 23-11-2016
Eens je weet hoeveel tabak erin moet is het heel handig en gemakkelijk in gebruik.
  • gemakkelijk
  • handig
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
De Valck Theo op 05-11-2016
ik had eerst een goedkope versie maar deze machine is tientallen maal beter. Soms wel verstopt. Is zeer compact om weg te zetten.
  • snelheid
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patrick op 12-10-2016
Prima machine snel en makkelijk sigaretten maken. Hulzen zijn goed gevuld en tabak valt er niet uit
  • Werkt perfect
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
W.M.J. op 19-08-2016
Hier word ik heel erg blij van, gewoon een super machine. Had al 2 goedkope gekocht, deze bevielen helemaal niet. Toch nog getwijfeld omdat er wel een prijskaartje aan vast zit, maar nu echt super blij mee.
  • Super machine!
  • Geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerda Bijlsma op 18-08-2016
mijn ervaring is uitstekend, wordt fijn geholpen als er problemen of vragen zijn. Eerlijk en prima service gehad.
  • prima tabakvuller
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marcel Sluysmans op 14-08-2016
Zeer gemakkelijke en betrouwbaar apparaat, makkelijke omschrijving.
  • snelheid / gebruiksgemak
  • n.v.t.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J.A.H. Meursing op 09-08-2016
Mooie apparaat... maakt heel snel sigaretten... zeer zeker aan te bevelen. Levering zeer goed en op de beloofde datum afgeleverd. Ik ben ook zeer tevreden over de after sales.
  • Snel en weinig geluid
  • Mooi apparaat
  • Nog niet ontdekt
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
F Schopman op 13-07-2016
Deze Powermatic 2+ sigarettenmachine werkt na een aanpas periode goed je moet er wel aandenken de shag er losjes in te schuiven anders neemt hij de shag weer mee terug, geef de machine een 8+
  • 8+
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Greet op 08-07-2016
een aanrader gaat vrij vlot en perfecte sigaretten.
  • Perfecte sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gijsbers P.J.G. op 06-07-2016
Per week maak ik ongeveer 500 sigaretten en met deze machine gaat alles tot nu toe prima.
  • is gewoon goed
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 1 - 25 van in totaal 115
Livechat