Ervaren verkopers

Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 89,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 120
Laatste ervaring was op 08-01-2018
117 van de 120 (98%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
w van dulmen - kwaks op 18-04-2016
geachte Heer, ik zou niks anders meer willen ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden omdat het mijn fout was dat het zo is gegaan, ik heb e-mails gestuurd terwijl dat de fout bij mij lag i.v.m met de betaling. Ik heb zoveel plezier met die hulzenvuller dat ik dit aan familie en kennissen heb laten zien dat zij ook in de loop van de tijd ook die elektrische hulzenvuller willen kopen en nog bedankt voor die sigaretten doosjes ben er erg blij mee, met vriendelijke groet Mien van dulmen - kwaks
  • geen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Edward Pinter op 09-04-2016
Heb al enkele toestellen besteld en iedereen is er zeer tevreden mee, echt een topproduct, mooie vaste sigaretten, natuurlijk hoe je ze aanduwt naar eigen believen, zijn er problemen, heb er maar eentje gehad, onmiddellijk opgelost zonder verdere kosten, echt een AANRADER
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
wilma op 10-03-2016
ik ben er erg blij mee echt een wereld automaat
  • binnen 20 min een top shag leeg nooit te dik of te dun altijd gelijk prima
  • dat ik er niet eerder een gekocht heeft
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wilma van rossum op 05-03-2016
een super machine en zo klaar, ik raad het al mijn vrienden aan, dit is de 2de al die ik heb besteld, deze was voor een vriend die was jarig en was er echt heel blij mee
  • snel je heb zo de pakje vol gedraaid
  • niets
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Geert op 03-02-2016
Na de bestelling een snelle afhandeling. 2 dagen later had ik de bestelling al binnen.
  • snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mark I. op 01-02-2016
Schitterend apparaat, in het verleden wel met de handmatige apparaten gewerkt maar schakelde snel weer over naar een pakje omdat het gewoonweg een gedoe was. Zat het schuifje weer vast, te weinig tabak, teveel ruimte bij het filtertje... Met de Powermatic behoord dit tot het verleden en gaat ook nog eens een stuk sneller. Bovendien kan Nederlandse (R)overheid nu eens een stuk minder aan mij verdienen.
  • Snel perfecte sigaretten
  • Bakje, apparaat en borsteltjes zouden misschien meer geïntegreerd kunnen worden d.m.v. compartimenten?
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wim op 30-01-2016
Eerste ervaring was niet goed, maar nu is het een geweldig apparaat.
  • Snel in gebruik, goede sigaret
  • Dat ik zelf rook
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
constant Rijnders op 25-01-2016
Ik heb de Zorr powermatic al zins augustus met veel plezier in gebruik tot november i.v.m. steeds verstopt zitten. Na reparatie weer in volle tevredenheid weer in gebruik en blijft dus een aanrader voor toekomstige kopers.
  • snel en stevige filter sigaretten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rudy op 11-01-2016
liep er al een tijdje over te denken, maar ja de prijs. uiteindelijk de knoop door gehakt en besteld nou geloof me ik heb er geen seconde spijt van echt hij doet wat ze beloven..TOPPER
  • gewoon geweldig
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Elles Rijper op 10-01-2016
geweldig, ik wou dat ik dit wist een aantal jaren eerder.
  • lekker snel je draait een bus in nog geen half uur.
  • heb ik nog niet ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
p sterkenburg op 02-01-2016
sigarettenmachine werkt uitstekend, snel en gemakkelijk en stil.
  • snel en netjes.
  • niet.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Henk Jansen op 21-12-2015
Het is het tweede apparaat dat ik voor mijn lief heb gekocht. Het eerste is uit haar huis ontvreemd. Snel een simpel handapparaatje gekocht, maar daar was ze niet echt blij mee.
  • snel en effectief werkend apparaat
  • ik zou het niet weten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
verrijkt monique op 20-12-2015
In begin was het wat zoeken om te weten hoeveel tabak er in moest, eens gevonden was het een luxe om sigaretten te rollen
  • Gaat ontzettend vlot vooruit
  • Beetje groot om telkens op te bergen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Angelique Niessen op 09-12-2015
ik had nooit gedacht dat sigaretten maken zo leuk kon zijn. Ik had het apparaat bij een collega gezien en was toen al onder de indruk hoe snel en gemakkelijk het ging. Maar omdat het toch wel een investering is heb ik onlangs pas besteld, als verrassing voor 5 december. De rest is net zo enthousiast omdat het zo gemakkelijk en snel gaat.
  • geen "toeters en bellen" aan het apparaat. Makkelijk en snel te bedienen, echt gebruikersvriendelijk. Levering was zeer snel.
  • Nog niet ontdekt tot op heden. Daar is het misschien nog te vroeg voor.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ingrid Heremans op 07-12-2015
Werkt uitstekend! Ik ben zeer tevreden met de aankoop. Sigaretten zijn overal goed gevuld.
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wendy op 06-12-2015
Super en ideaal apparaat, als een sneltrein maak ik nu mijn eigen sigaretten
  • Gebruikt vriendelijk Makkelijk schoon te houden
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Eric op 01-12-2015
Na het lezen van de recensies toch maar een Zorr gekocht en idd werkt perfect en snel, na wat oefenen de perfecte vervanger voor een gewone sigaret.
  • snelheid en strakke goed gevulde sigaret
  • persoonlijk nog niet echt minpunten kunnen ontdekken, maar als het dan toch ingevuld kan worden... is het bakje waar de tabak in moet wel klein
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J de boer op 30-11-2015
De sigarettenmachine is zn geld meer dan waard. maakt heel weinig geluid, gemakkelijk in gebruik en draait perfecte sigaretten. Ik kan in 15 min ruim 50 sigaretten draaien en dan doe ik t op t gemakje
  • Alles
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marcel S op 28-11-2015
Makkelijk besteld snel in huis. Zal Hulzenvullers zeker aan bevelen bij mijn kennissen. Ga door waar jullie mee bezig zijn!
  • De site werkt makkelijk
  • Geen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Janssen op 23-11-2015
Helemaal blij met deze hulzenvuller. Al diverse andere systemen geprobeerd, maar die kunnen allemaal niet tippen aan de powermatic 2+. Een goede investering!
  • Goed gevulde hulzen en je hebt in een paar minuten weer een pakje gevuld.
  • Ik heb er 1 keer teveel tabak ingedaan waardoor het apparaat vastliep, maar ja dat is niet echt een minpunt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 26 - 50 van in totaal 115
Livechat