Ervaren verkopers

Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 89,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 120
Laatste ervaring was op 08-01-2018
117 van de 120 (98%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Ernst Pronk op 12-10-2015
Levering binnen 24 uur zoals beloofd. Prima apparaat, sigarettenkwaliteit is hetzelfde als uit een gekocht pakje. Snel en simpel te hanteren. Ik ben er blij mee. Ik hoop dat het apparaat lang meegaat. Leuk dat het mooie sigarettendoosje als attentie is meegestuurd.
  • Simpel te bedienen, levert goede kwaliteit sigaretten.
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ineke op 07-10-2015
Goed apparaat, werk snel en maakt perfecte sigaretten ik ben zeer tevreden
  • Is erg stil Hulsen worden goed gevuld
  • Er zou iets meer tabak de schacht moeten kunnen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
carine op 05-10-2015
Had het al veel vroeger moeten aanschaffen is een super machine
  • had niet verwacht dat het zo vlug gaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ron op 30-09-2015
Ik had lang liggen twijfelen omdat eerst een van de blokker had en daar was niet mee te werken dus was huiverig toch gedaan en super enthousiast hij doet het echt goed half uur tijd 70 sigaretten gedraaid en dat bij de eerste keer je schijt helemaal niet meer uit voor je het blik op hebt en iedere sigaret perfect gevuld tot aan de filter geen een keer meer de vuurkogel afgevallen super ding
  • Ook al is filter gevouwen doet het gewoon veel tijd gespaard
  • Ja is op te lossen de stroom kabel had wat langer gemogen maar ja verlengsnoer en klaar
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Seyyid op 28-09-2015
Super apparaat werkt goed doet wat ie moet doen makkelijk in gebruik ben der heel blij mee.
  • Geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
danny op 27-09-2015
Heb het apparaat sinds paar dagen maar het bevalt ons super goed. Snel en makkelijk in gebruik echt een aanrader. Heb me meisje er echt blij mee gemaakt
  • Pakketje was goed verpakt Snel en gemakkelijk in gebruik. Duidelijke handleiding
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Suzan de jonge op 13-09-2015
Werk perfect geen halve sigaretten meer
  • Een 10
  • 0
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Edward Pinter op 07-09-2015
De toestellen die ik al aangeschaft werken prima, eentje minder goed maar door de snelle en goede na-services, was dat in een min van tijd uit de baan, nogmaals bedankt Hulzenvullers
  • Werkt zeer snel Sigarettenhulzen zijn goed gevuld, zowel vooraan als achteraan
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Leo op 03-09-2015
Perfecte ondersteuning van HulzenVullers.nl bij het afrekenen van de bestelling. Prima service. Bedankt hiervoor. Correcte aflevering na 2 dagen.
  • Machientje werkt perfect. Had dit 10 jaar eerder moeten doen. Sigaretten goed gevuld, geen vallende vonken. Als kettingroker bespaar ik nu 40 euro per week. Haha.
  • Kan ik zo niet bedenken.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
christiane verstraeten op 02-09-2015
de powermatic2 is zijn geld meer dan waard altijd goede gevulde sigaretten en gemakkelijk in gebruik vanaf de eerste sigaret het krijgt van mij zeker 5 sterren
  • zeer snel een hele doos gerold en helemaal gevuld
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Miran op 30-08-2015
Helemaal top, makkelijk, heb in 2 weken terug verdient
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
christiane op 30-08-2015
gisteren powermatic ontvangen en geprobeerd ik kon onmiddellijk goede sigaretten rollen dit product krijgt van mij 5 sterren
  • altijd goede sigaretten en snel
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Carry van Es op 24-08-2015
Een wereldapparaat! Goede volle sigaretten en lekker snel. Heel bij met deze aankoop.
  • Alleen maar plus
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
yolanda op 22-08-2015
Een snelle en correcte levering, en tot nu toe een goed apparaat
  • Goede en snelle sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Erik op 18-08-2015
Fantastisch apparaat. Ik hoorde veel negatieve berichten over elektrische hulzenvullers, maar toch besloot ik deze aan te schaffen. Had ik het maar eerder gedaan. Sigaretten worden identiek aan de sigaretten uit pakjes. Met de handvuller bleef meestal het topje in het machientje steken. Lekker snel, dus handig om voor te draaien. Minpunten kan ik niet bedenken.
  • Draait prima sigaretten. Werkt snel. Eenvoudige bediening. Bespaard shag omdat het veel minder knoeit dan met een handvuller.
  • Geen minpunten.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sharon op 16-08-2015
Heb het product nu 3 keer gebruikt en ben er zeer tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik. Op begin moet je even uitproberen hoeveel shag je erin stopt (op begin iets te weinig in gedaan) maar dan krijg je goed gevulde sigaretten.
  • Makkelijk in gebruik en het apparaat is lekker compact. Het apparaat maakt ook niet veel geluid en het gewicht zit onderin het apparaat waardoor het niet (snel) kantelt tijdens het gebruik.
  • Nadeel vind ik dat het opvangbakje net iets te klein is.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
l.roos op 12-08-2015
prettig werkend apparaat, dat de hulzen goed vult en dat er voor zorgt dat je snel en accuraat zelf sigaretten kunt maken.
  • snel, accuraat, prettig werkend, betaalbaar!
  • Nu nog geen. Wacht het levensduur eerst maar eens af.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
peters op 11-08-2015
Hij lekker stil maak bijna geen geluid
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jolanda op 10-08-2015
Fantastisch apparaat als ik had geweten dat het zo gemakkelijk en snel zou gaan had ik de zorr automatic 2 plus al veel eerder besteld. Het enige wat even wennen is is de smaak van de shag. Maar ik rook al 40 jaar sigaretten. Zeer zeker een aanrader.
  • Ik heb de power2 plus besteld voor 16.00 uur en had hem de volgende dag in huis. Mail die ik had verstuurd heb ik keurig netjes een antwoord op terug gekregen. Had dit al veel eerder moeten bestellen. Hele goede service een aanrader.
  • Geen minpunten.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dennis op 09-08-2015
na advies van collega s voor de zorr powermatic 2+ gegaan. Even zoeken naar de juiste tabak. Blauwe camel en lucky strike werkt het mooiste. Dan zie je hoe fantastisch deze zorr werkt
  • mooie sigaretten, en snel werken. En degelijk zware machine
  • niet alle tabak werkt fijn. Snoer lengte iets kort.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 51 - 75 van in totaal 115
Livechat