Ervaren verkopers

Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 89,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 126
Laatste ervaring was op 14-06-2018
122 van de 126 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Dennis op 09-08-2015
na advies van collega s voor de zorr powermatic 2+ gegaan. Even zoeken naar de juiste tabak. Blauwe camel en lucky strike werkt het mooiste. Dan zie je hoe fantastisch deze zorr werkt
  • mooie sigaretten, en snel werken. En degelijk zware machine
  • niet alle tabak werkt fijn. Snoer lengte iets kort.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Chris op 05-08-2015
Tot nu toe absoluut het beste apparaat. Om die reden voor de tweede keer aanbevolen bij vrienden.
  • Alles werkt perfect en mooi handzaam apparaat.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Klaas Schriek op 04-08-2015
Perfect aperaat dit is mijn tweede al had ik kado gegeven wil niet anders meer dus perfect
  • Volle sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Fay de Fretes op 30-07-2015
Voldoet zeker aan de omschrijving van het apparaat. Ben dan ook meer dan tevreden. Het was wel een uitgave, maar het was het wel waard. Tevens een snelle en goede service.
  • Degelijk apparaar en mooie sigaretten in een mum van tijd
  • Nog niet kunnen ontdekken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jessica op 29-07-2015
super, super, super fijn ding, heb hem nu 2 dagen en kan hem al niet meer missen. echt een aanrader
  • draait mooie volle gevulde sigaretten, en ontzettend vlug
  • heb ik nog niet ervaren
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Geertje op 28-07-2015
Ik heb de hulzenvuller eindelijk besteld en ben er reuze blij mee had ik het maar veel eerder gedaan het is een lust om nu sigatetjes te maken terwijl ik er anders zo tegen opzag nooit geen mislukking gewoon geweldig, zou hem niet graag willen missen.
  • had voorheen door mijn invaliditeit heel veel pijn dit gaat heel makkelijk zo klaar zonder moeite het is nu een hobby geworden
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
lemmens op 24-07-2015
eerste indruk is goed. product eerder bij vrienden gezien die tevreden waren. leuk pluspunt dat er een doosje meegeleverd werd.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerrie op 22-07-2015
De Zorr powermatic 2 plus was snel in huis, ben gelijk aan de slag gegaan wat een geweldig apparaat is dit, had in een mum van tijd 50 sigaretten gemaakt mooie goed gevulde sigaretten.
  • handig apparaat makkelijk hanteerbaar doet niet onder voor een sigaret uit een pakje
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
m.,meester -snijder op 16-07-2015
ik vind het een geweldig apparaat, het zijn gewoon heel goede sigaretten die hij maakt. Ik merk geen verschil met gewone sigaretten, alleen ben ik een stuk voordeliger uit. FANTASTISCH in een woord
  • Maakt snel goede sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
spooky op 14-07-2015
zeer goed apparaatje
ben blij dat deze bestaan
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lieve op 12-07-2015
Top product! Dit zal heel wat uitsparen!
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Leo van Gisteren op 04-07-2015
Wij zijn zeer tevreden voorheen verschillende apparaten geprobeerd, maar deze scoort het hoogst.
  • De hulzen worden goed gevuld tot aan het mondstuk. Hierdoor geen brandgaten van shag die eraf valt.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M. Vloet op 28-06-2015
Na vele jaren geklungel met diverse vullers nu eindelijk iets degelijks aangeschaft
  • Makkelijk te bedienen, Bijna geen onderhoud, Snel en adequaat werkend, Werkt snel en uiterst goed, Makkelijk te bedienen en te onderhouden
  • Tabakslade had iets groter mogen zijn
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
johan van polen op 22-06-2015
we hebben de powermatic 2plus al een paar dagen in huis gebruiken hem regel matig en moet zeggen het werkt perfect zou geen ander app. meer willen hebben ik kan hem iedereen aanraden een geweldig app.
  • werking perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
joyce op 20-06-2015
Gekregen voor mijn verjaardag van mijn ouders... Omdat ik er een hekel aan had elke keer sigaretten met de hand maken... in een woord een top ding super makkelijk en vooral snel.... Mijn pakje is binnen no time gevuld! Een echte aanrader
  • Snel en makkelijk
  • Elektriciteit kabel had wat langer gemogen verder helemaal blij met mijn cadeau!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
PE.Goed op 16-06-2015
Op basis van mijn ervaring met de Zorr Powermatic 2 Plus een nieuwe besteld voor een kennis. Ik gebruik dit apparaat tot volle tevredenheid al bijna 1,5 jaar.
  • gemakkelijke werkwijze, goede sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hans Angenent op 13-06-2015
Dit is super apparaat, na vele andere apparaten geprobeerd is dit eindelijk de goede
  • Mooie goed gevulde sigaretten Handig in gebruik Snel in het maken van de sigaretten
  • Tot nu toe geen minpunten gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dennis op 12-06-2015
Ik heb de zorr nou zeg pakweg 2 weken, en hij bevalt me zeker. Ik moest wel ff wennen hoeveel tabak ik moest plaatsen, maar na paar x oefenen ging het goed. Niks teklagen, tevreden klant.
  • Goed
  • Zero
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
roos van rheenen op 08-06-2015
het is echt een geweldig apparaat werkt uitstekend is zijn geld dubbel en dwars waard rolt prima sigaretten
  • werkt snel en zeer goed
  • zijn er eigenlijk niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
guido op 11-05-2015
Zzor powermatic 2 plus besteld, binnen 24uur had ik hem thuis.
Gelijk uitgeprobeerd natuurlijk en hij werkt perfect, eerst had ik een hekel aan sigaretten klikken maar dit maakt het een stuk leuker, makkelijker en sneller. Voor mij niet meer met de hand klikken!
  • Gaat een keer zo snel als met de hand. Weinig kracht nodig om te gebruiken.
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 76 - 100 van in totaal 121
Livechat