Ervaren verkopers

Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 89,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 120
Laatste ervaring was op 08-01-2018
117 van de 120 (98%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
lemmens op 24-07-2015
eerste indruk is goed. product eerder bij vrienden gezien die tevreden waren. leuk pluspunt dat er een doosje meegeleverd werd.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerrie op 22-07-2015
De Zorr powermatic 2 plus was snel in huis, ben gelijk aan de slag gegaan wat een geweldig apparaat is dit, had in een mum van tijd 50 sigaretten gemaakt mooie goed gevulde sigaretten.
  • handig apparaat makkelijk hanteerbaar doet niet onder voor een sigaret uit een pakje
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
m.,meester -snijder op 16-07-2015
ik vind het een geweldig apparaat, het zijn gewoon heel goede sigaretten die hij maakt. Ik merk geen verschil met gewone sigaretten, alleen ben ik een stuk voordeliger uit. FANTASTISCH in een woord
  • Maakt snel goede sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
spooky op 14-07-2015
zeer goed apparaatje
ben blij dat deze bestaan
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lieve op 12-07-2015
Top product! Dit zal heel wat uitsparen!
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Leo van Gisteren op 04-07-2015
Wij zijn zeer tevreden voorheen verschillende apparaten geprobeerd, maar deze scoort het hoogst.
  • De hulzen worden goed gevuld tot aan het mondstuk. Hierdoor geen brandgaten van shag die eraf valt.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M. Vloet op 28-06-2015
Na vele jaren geklungel met diverse vullers nu eindelijk iets degelijks aangeschaft
  • Makkelijk te bedienen, Bijna geen onderhoud, Snel en adequaat werkend, Werkt snel en uiterst goed, Makkelijk te bedienen en te onderhouden
  • Tabakslade had iets groter mogen zijn
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
johan van polen op 22-06-2015
we hebben de powermatic 2plus al een paar dagen in huis gebruiken hem regel matig en moet zeggen het werkt perfect zou geen ander app. meer willen hebben ik kan hem iedereen aanraden een geweldig app.
  • werking perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
joyce op 20-06-2015
Gekregen voor mijn verjaardag van mijn ouders... Omdat ik er een hekel aan had elke keer sigaretten met de hand maken... in een woord een top ding super makkelijk en vooral snel.... Mijn pakje is binnen no time gevuld! Een echte aanrader
  • Snel en makkelijk
  • Elektriciteit kabel had wat langer gemogen verder helemaal blij met mijn cadeau!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
PE.Goed op 16-06-2015
Op basis van mijn ervaring met de Zorr Powermatic 2 Plus een nieuwe besteld voor een kennis. Ik gebruik dit apparaat tot volle tevredenheid al bijna 1,5 jaar.
  • gemakkelijke werkwijze, goede sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hans Angenent op 13-06-2015
Dit is super apparaat, na vele andere apparaten geprobeerd is dit eindelijk de goede
  • Mooie goed gevulde sigaretten Handig in gebruik Snel in het maken van de sigaretten
  • Tot nu toe geen minpunten gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dennis op 12-06-2015
Ik heb de zorr nou zeg pakweg 2 weken, en hij bevalt me zeker. Ik moest wel ff wennen hoeveel tabak ik moest plaatsen, maar na paar x oefenen ging het goed. Niks teklagen, tevreden klant.
  • Goed
  • Zero
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
roos van rheenen op 08-06-2015
het is echt een geweldig apparaat werkt uitstekend is zijn geld dubbel en dwars waard rolt prima sigaretten
  • werkt snel en zeer goed
  • zijn er eigenlijk niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
guido op 11-05-2015
Zzor powermatic 2 plus besteld, binnen 24uur had ik hem thuis.
Gelijk uitgeprobeerd natuurlijk en hij werkt perfect, eerst had ik een hekel aan sigaretten klikken maar dit maakt het een stuk leuker, makkelijker en sneller. Voor mij niet meer met de hand klikken!
  • Gaat een keer zo snel als met de hand. Weinig kracht nodig om te gebruiken.
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nico op 10-05-2015
Is goed verlopen. Alleen weer geen juiste bezorgtijd van Post nl voor de zoveelste keer. Misschien toch een tip voor hulzenvullers een andere vervoerder kiezen die wel op de tijd aankomt die ze aangeven.
  • Snel wel zorgen voor droge tabak anders loopt hij snel vast
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marc op 06-05-2015
Gisteren geleverd en direct aan de slag gegaan. SUPER. Op een half uur 150 sigaretten gemaakt. Een echte aanrader.
  • Snel Gebruiksvriendelijk
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ron op 03-05-2015
Zeer goed apparaat. Het draait perfecte sigaretten binnen luttele seconden.
  • Snel. Geautomatiseerd.
  • Tot zover heb ik geen nadelen kunnen ontdekken.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hans op 02-05-2015
Ik heb de voorganger al gehad en daar was ik erg tevreden over. Ook dit apparaat is zijn geld meer dan waard. Erg gemakkelijk in gebruik en maakt perfecte sigaretten. Dus ook op dit apparaat is niks aan te merken. Bedankt voor de goeie en snelle levering.
  • Alleen maar.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
John van Alderen op 24-04-2015
Super apparaat dit had ik dus al veel eerder moeten doen alleen wist van het bestaan niet. (kwam het toevallig tegen op internet) In 8 minuten 21 sigaretten gemaakt, van zowel de "langere" shag versie als de "kort" gesneden versie uit zo'n bekend blik.

Wat ik erg positief ervaar is dat ik toevallig vorige week de laatste had besteld terwijl ik de kreet voorraad duidelijk had gezien maar 5 minuten later deze niet meer op voorraad stond op de website.

Ik gemaild en natuurlijk de vraag gesteld hoe dit zat.

Binnen 1 uur een antwoord terug van deze meneer dat het inderdaad de laatste was en 1,5 uur daarna een track en trace code het pakketje was dus al onderweg.

De dag erop (zaterdag) om 10:30 netjes in een keurige verpakking afgeleverd met een presentje erbij.

Klasse!
  • Sigaretten maken gaat razend snel met verschillende soorten geprobeerd.
  • Nog niet kunnen ontdekken en na het sigaretten maken is het apparaat in 3 minuten weer als nieuw.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hanneke op 14-04-2015
Vermits ik om en bij de 500 sigaretten per week moet rollen heb ik dit toestel aangekocht. Deze taak is nu in een mum van tijd geklaard... Zalig!
  • Makkelijk in gebruik. Snelle werking.
  • Tabak moet goed droog zijn. Dus best op voorhand uit elkaar trekken alvorens te beginnen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 76 - 100 van in totaal 115
Livechat