Ervaren verkopers

Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 89,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 120
Laatste ervaring was op 08-01-2018
117 van de 120 (98%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
pip eenschoten op 09-03-2015
had ik dit maar eerder geweten! door artrose pijnlijke gewrichten, dit scheelt n boel pijn, en t geld heb je er in no-time uit! hele vlotte en correcte service en levering.
kan t aanbevelen!
  • goed gevulde hulzen snelheid geldbesparing
  • tot op heden geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
mary op 05-03-2015
Ik heb zelf dit apparaat gekocht een paar maanden geleden en vind het geweldig. Ik heb er nu 1 gekocht voor 1 van mijn cliënten en die is er ook blij mee, geen halfvolle hulzen maar een gewone sigaret.
  • Volle hulzen en zelfs een gekreukelde huls past.
  • Eigelijk geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Cm de Koning op 23-02-2015
Mijn ervaring is dat je hele goede service krijgt en een super goed apparaat als ik het eerder had geweten had ik het al veel eerder besteld want ik ben er zo blij mee het is echt fantastisch zou hem iedereen aanbevelen echt een topper
  • Hele goede sigaretten geen half volle maar gewoon super
  • Geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Cristy Godschalk op 13-02-2015
Moet nog wel wennen want het is nog niet zo als ik gewend ben met een gewone sigaret uit de fabriek, maar ga er zeker mee door : )
Ook maak ik al reclame voor jullie naar min vrienden toe.
  • Heb het nu 2 dagen en nu al geld uitgespaard.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nico van den Hondel op 22-01-2015
Gister mijn PowerMmatic 2 plus besteld en nu al in huis in nog geen 24 uur pfffff petje af hoor en ik ben er super blij mee, had hem geleend en was gelijk verkocht.
Hij werkt echt perfect echt een aanrader voor ieder een die ze zelf wil maken. 200% toppie
  • De PowerMatic 2 is makkelijk in gebruik Makkelijk schoon te maken En doet wat ze beloven over die super product Lekker klein makkelijk op te bergen
  • Helaas geen ik zou niet weten wat sorry POWERMATIC 2 PLUS. Is gewoon
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
kitty jamin op 23-12-2014
Geen woorden voor GEWELDIG heb er meerdere mensen 1 laten kopen en heb er al 4 weggegeven als kadootje ik kan niet meer stuk bij ze
  • Snel goed gevuld geen ergenissen
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
anja op 25-11-2014
heel tevreden voor ik ga werken heb in in geen tijd mijn doosje gevuld en kan ik gaan werken ben super blij mijn vader zag dit en moest dan ook voor hem direct eentje bestellen omdat het zo vlug gaat
  • super vlug mooi gevulde sigaret
  • tabak mag niet te nat zijn anders loopt hem vast grt anja uit belgie
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mieke op 22-10-2014
Lang getwijfeld, maar op basis van de positieve beoordelingen uiteindelijk toch aangeschaft. Bestelling keurig ingepakt en snel afgeleverd, inclusief een twee leuke verrassingen. Direct uitgeprobeerd en ik had na 3 pogingen de slag te pakken. Apparaat is gebruikersvriendelijk en snel. Vooral dat laatste vind ik prettig, omdat ik dagelijks met een handmatige hulzenstopper ruim een uur bezig was. Ik ben nu geneigd om gelijk een voorraad voor een paar dagen te maken. En dat scheelt weer pakjes tussendoor kopen.
  • hulzen goed en gelijkmatig gevuld zeer snel een grote voorraad apparaat is heel geluidsarm
  • de prijs, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
K. de Boer op 06-10-2014
Ik heb hem nu een week gebruikt en het bevalt uitstekend. Inderdaad het snoer zou wel 1 mtr langer mogen zijn. Vrijwel alle tabaks soorten draaien goed mee.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Anne op 30-08-2014
Na een probleem tijdens de bestelling (wel betaald, maar bij HulzenVullers afgebroken) een correcte en snelle service gekregen. Mijn complimenten hiervoor! Het apparaat inmiddels uitgetest. Werkt snel, is geluidloos en geeft perfecte sigaretten.
  • Volle, stevige sigaretten Snel Gebruiksvriendelijk
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
fernand de bel op 03-08-2014
Heb deze site ontdek, en wou na de zoveelste keer en mis. de laatste keer het nog eens proberen. (hield mijn hart nog eens vast)Dus besteld en ontvangen. WAUW, ik moet zeggen en bekennen, zo een service en afhandeling heb ik nog NOOIT meegemaakt.Heb in mijn leven(56jaar) al veel online besteld en kwam telkens wel iets tegen dat tegensloeg.Leveringsadres was een camping. Het werd zelfs tot aan mijn caravan gebracht. besteld en 2 dagen later had ik het product. Het voordeel was ook dat ik het pakket online kon volgen waar het zich op dat moment bevond. Sorry dat ik het moet zeggen, maar er bestaan nog eerlijke en efficiente firma's. Een dikke maar dan ook een dikke proficiat voor deze firma. Een zeer tevreden klant. MVG. fernand de bel
  • Teveel om op te noemen.
  • Raar dat ik het zeg, maar er zijn er geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sjonnie op 24-06-2014
Gebruik 'm nu een paar maanden en ik zou niet meer terug willen naar het tijdrovende klusje van voorheen. De Powermatic 2 Plus is degelijk gebouwd en na wat uitproberen krijg je er uitstekend gevulde sigaretten mee. Bovendien gaat het allemaal veel sneller! Kortom een aanrader: doen!!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
kitty op 02-06-2014
ja voor mij was hij al super en voor mijn zusje die kan haar geluk niet op
  • snel goed gevuld en nooit geen lege filters
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Eddy de Kruyf op 30-05-2014
In een woord fantastisch,ik maak al heel wat
jaren zelf sigaretten maar niet zo makkelijk en
snel als met Powermatic 2 Plus.
  • Snel en volmaakte sigaretten
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Peter op 05-04-2014
Prima apparaat.
In het begin was het een drama, maar na terugzending en inspectie bleek dat het apparaat disfunctioneerde door een grote hoeveelheid achtergebleven teer.
Hulzenvullers heeft direct een nieuw apparaat toegestuurd en het advies gegeven om L&M tabak te gebruiken met een lager teergehalte. Helaas is dit niet onze smaak.
De "Powermatic 2 Plus" werkt nu heel prettig.
Op dit moment zijn we nog op zoek naar de juiste tabak die wel lekker is.
In ieder geval een fijne service en geen gezeur van Hulzenvullers dus. Prima.
  • De "Powermatic 2 Plus" is een prettig apparaat waarmee je makkelijk en snel goede sigaretten kunt maken.
  • De "Powermatic 2 Plus" is gevoelig voor het teergehalte van de tabak, waardoor de kans bestaat dat je op zoek moet naar een ander merk met een lager teergehalte. Wij gebruikten lang gesneden tabak van Gruno met een teergehalte van 11 mg en daar
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 101 - 115 van in totaal 115
Livechat