Klant ervaringen

Over de Powermatic 2 Plus sigarettenmachine

€ 79,95
Gemiddelde review
Totaal ervaringen: 135
Laatste ervaring was op 21-06-2022
131 van de 135 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Roland Haszler op 23-08-2020

Zeer tevreden en werkt naar tevredenheid

  • Werkt zoals het hoort
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Imo Bo op 08-05-2020

Heel gemakkelijk in gebruik. Binnen no time een pak sigaretten gedraaid. Heel blij hiermee.

  • 8
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ludwina op 07-10-2019

Gemakkelijk in gebruik en snel. Het is van sterk materiaal gemaakt, ben zeer tevreden

  • Sneller gerold dan manueel
  • Minder last van rugpijn tijdens rollen omdat je geen kracht moer uitoefenen tijdens het vullen
  • Kabel is wat aan de korte kant
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bart loyson op 18-09-2019

Sigaretten zijn vlug gemaakt, wel een korte kabel maar dat kan verholpen worden.

  • goed gevulde sigaretten, was lang op zoek naar zo'n toestell en heb het nu in mijn bezit, super toestel
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Petra Janssens op 25-06-2019

Top product zou het niet meer kunnen missen het duurt niet zo lang meer om sigaretten te maken en het zijn ook goede sigaretten.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dorrie op 16-06-2019

Erg makkelijk in gebruik, we zijn er erg tevreden mee. Echt een aanrader.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Henk vermoor op 05-06-2019

Nog niets van te zeggen na een paar dagen, maar ziet er hoopvol uit.

  • sneller als met de hand
  • weet nog niet heb hem pas
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Haems Patrick op 14-11-2018

Is reeds mijn tweede toestel. Eerste 4 jaar gebruikt zonder problemen. Zeer tevreden over het gebruik.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lutgarde Aerts op 02-07-2018

Supper leuk om met zo toestel je sigaretten te kunnen maken.

  • Gemakkelijk
  • Nog geen gehad
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Werelds Peter op 02-06-2018

Prima toestel en prima prijs, zeker een aanbeveling en aanwinst

  • sneller dan manueel
  • goed gevulde sigaretten
  • minder vermoeiend dan manueel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Richard willems op 28-04-2018

Mits je de shag niet te vast aanduwt een zeer goede machine sigaretten zijn goed gevuld en dat in ongeveer 8 seconde.

  • goed en snel
  • soms loopt hij vast door te veel shag maar hoe krijg je dat er weer uit dan en dit ligt niet aan de machine maar aan de operator
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Maya Roosendaal op 16-04-2018

Hallo, ben er heel erg blij mee, helemaal geweldig. Groetjes Maya

  • geweldig
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Janssens R De Meyer op 25-02-2018

Werkt zeer goed echt een aanbeveling waard ik zou het direct opnieuw kopen zo tevreden ben ik .dank u wel voor dit prima apparaat .

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lucien op 08-02-2018

Aangekocht als geschenk. Zeer goed aangekomen. Alles prima in orde.
Is er tot nu toe nog helemaal heel tevreden over.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Elly op 21-01-2018

de powermatic 2 plus maakt zeer goede sigaretten ook aan de kant van de filter zeer goed gevuld, zijn erg blij met de powermatic gaat vlug en goed.

  • maakt zeer goede sigaretten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
linda op 08-11-2017

Wat een geweldig apparaat! En een snelle levering

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marc Durant op 24-10-2017

Tweede machine, eerste ongeveer vijf jaar oud en duwt de tabak niet meer volledig in de huls.

  • Stevig en gemakkelijk te gebruiken
  • niet gemaakt om eeuwig mee te gaan
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dirk op 08-09-2017

Lukte meteen. Perfect. Kan voorlopig nog geen negatieve feiten opnoemen.

  • Werkt perfect
  • Nog niet gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
John heijmans op 26-08-2017

Werkt perfect, ik rook me eige de kolere, het kost misschien wel 10 jaar van me leven. Maar het is wel makkelijk in gebruik!

  • Makkelijk in gebruik
  • Snoer mocht wat langer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Roos op 05-08-2017

Ik gebruik al een tijdje de Powermatic II, heb al verschillende soorten tabak geprobeerd, maar steeds hetzelfde probleem: de sigaret geraakt niet gevuld tot tegen de filter. Steeds is er een lege plek, waardoor de sigaret gaat kraken. Ik heb al geprobeerd om extra tabak in de hoek te duwen, de kant van de filter, maar dat maakt niets uit, de tabak blijft dan in het opzetstukje zitten, dus dat moet ik er dan telkens ook uitpeuteren. Je kan er inderdaad heel vlot sigaretten mee maken, maar de mijne voldoen niet. Ik heb ook al geprobeerd om droge tabak te gebruiken, maar als je dan de sigaret onderste boven houdt, dan valt de tabak er zo uit, dus is dat ook geen oplossing. Ik vraag mij af of er nog mensen dit probleem hebben.

  • Stevig toestel
  • huls niet volledig vol
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Frank Hornikx op 11-07-2017

Het vorige toestel van een jaar of 5 oud werkte iets accurater dan dit nieuwe. De huidige kunststof uitvoering is minder vlot in gebruik dan de vorige metalen en vulde de hulzen juister, nu steekt er steeds een prop tabak uit.

  • vrij gemakkelijk in gebruik
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ans op 01-07-2017

Heel gemakkelijk in gebruik als je er eenmaal een heb wil je niet meer anders. De prijs is ook goed.

  • Gebruik is makkelijk
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Greta Heyman op 15-06-2017

fantastische machine om zelf sigaretten te rollen en ik heb er nog geen enkel stuk of niet juist gevuld..... gaat vanzelf!

  • fantastische machine
  • gaat bijna vanzelf
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dirk op 21-05-2017

Ik kan geen minpunten bedenken, echt een super machine. Ook qua klantenservice een dikke 10 punten.

  • super
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Pascal op 07-05-2017

tot heden werkt hij perfect, alle sigaretten zijn prima en we hebben er al een 1000 gemaakt zonder ook maar 1 kapotte huls. Het gebruik van tabak is ook prima tot heden draaien we alles op zonder ook maar wat over te laten wat we moeten weg gooien. Wij raden deze Powermatic 2 Plus ook echt aan.

  • werkt perfect
  • kort stroom snoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
frans strolenberg op 18-04-2017

Snelle levering en meteen klaar voor gebruik. tevens doet het wat versproken wordt nl goede sigaretten steeds afleveren.

  • steeds goede aflevering
  • iets te korte kabel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Da van beelen op 21-03-2017

Is een superrrr apparaat je heb binnen een mum van tijd een pakje klaar.
Had ik hem maar eerder ontdekt.Ben er echt heeeeel blij mee.

  • Je bent zo klaar
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marieke van Velzen op 17-03-2017

is nog even wennen maar tot zo ver gaat het goed, wel 2x vastgelopen, maar dat lag aan de dikte van het tabak

  • 8
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jannie raghoe van den berg op 15-03-2017

gaat heel goed en makkelijk ik draai er altijd zo veel mogelijk omdat we er met het hele gezin van roken dus veel achter elkaar draaien gaat prima.

  • prima ding
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van Meel Ferdy op 28-02-2017

Gaat heel goed zeker een aanrader en zeer praktisch in onderhoud.

  • topper!
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
van Pul op 23-11-2016

Eens je weet hoeveel tabak erin moet is het heel handig en gemakkelijk in gebruik.

  • gemakkelijk
  • handig
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
De Valck Theo op 05-11-2016

ik had eerst een goedkope versie maar deze machine is tientallen maal beter. Soms wel verstopt. Is zeer compact om weg te zetten.

  • snelheid
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patrick op 12-10-2016

Prima machine snel en makkelijk sigaretten maken. Hulzen zijn goed gevuld en tabak valt er niet uit

  • Werkt perfect
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
W.M.J. op 19-08-2016

Hier word ik heel erg blij van, gewoon een super machine. Had al 2 goedkope gekocht, deze bevielen helemaal niet. Toch nog getwijfeld omdat er wel een prijskaartje aan vast zit, maar nu echt super blij mee.

  • Super machine!
  • Geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerda Bijlsma op 18-08-2016

mijn ervaring is uitstekend, wordt fijn geholpen als er problemen of vragen zijn. Eerlijk en prima service gehad.

  • prima tabakvuller
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marcel Sluysmans op 14-08-2016

Zeer gemakkelijke en betrouwbaar apparaat, makkelijke omschrijving.

  • snelheid / gebruiksgemak
  • n.v.t.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J.A.H. Meursing op 09-08-2016

Mooie apparaat... maakt heel snel sigaretten... zeer zeker aan te bevelen. Levering zeer goed en op de beloofde datum afgeleverd. Ik ben ook zeer tevreden over de after sales.

  • Snel en weinig geluid
  • Mooi apparaat
  • Nog niet ontdekt
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
F Schopman op 13-07-2016

Deze Powermatic 2+ sigarettenmachine werkt na een aanpas periode goed je moet er wel aandenken de shag er losjes in te schuiven anders neemt hij de shag weer mee terug, geef de machine een 8+

  • 8+
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Greet op 08-07-2016

een aanrader gaat vrij vlot en perfecte sigaretten.

  • Perfecte sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gijsbers P.J.G. op 06-07-2016

Per week maak ik ongeveer 500 sigaretten en met deze machine gaat alles tot nu toe prima.

  • is gewoon goed
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
van heezen op 24-06-2016

het is een zeer makkelijk apparaat en ook aan iedereen aan te raden.

  • 10
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yvonne Meijers op 21-06-2016

Top apparaat... sneller kan je ze niet maken. Ik ben linkshandig en kon met andere apparaten niet overweg, met deze geen problemen. Kortom een topper

  • snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Johan Rietveld op 10-06-2016

Een geweldig apparaat. Al veel soorten gebruikt maar dit ik echt geweldig. Perfecte sigaretten, geen lege stukken of vuur wat valt. Kan hem iedereen aanraden!

  • Zeer gebruiksvriendelijk.
  • Perfecte sigaretten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
r van Soeren op 25-05-2016

Goede machine die goede sigaretten maakt. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
E.M. van Drie op 02-05-2016

De Zorr Powermatic 2 Plus is een topapparaat. Ik heb minstens al 10 verschillende sigarettenapparaten gekocht en uitgeprobeerd, maar was nooit tevreden tot nu toe. Nu eindelijk snel, makkelijk en veilige zelfgemaakte sigaretten. Geen afvallende brandende topje meer, geen half gevulde hulzen meer en geen gedoe meer. Mijn complimenten voor dit product, ik kan iedereen die zelf sigaretten wil maken de Zorr Powermatic 2 Plus aanraden.

  • Zeer gebruikersvriendelijk
  • Kleine tabakreservoir
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
w van dulmen - kwaks op 18-04-2016

geachte Heer, ik zou niks anders meer willen ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden omdat het mijn fout was dat het zo is gegaan, ik heb e-mails gestuurd terwijl dat de fout bij mij lag i.v.m met de betaling. Ik heb zoveel plezier met die hulzenvuller dat ik dit aan familie en kennissen heb laten zien dat zij ook in de loop van de tijd ook die elektrische hulzenvuller willen kopen en nog bedankt voor die sigaretten doosjes ben er erg blij mee, met vriendelijke groet Mien van dulmen - kwaks

  • geen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Edward Pinter op 09-04-2016

Heb al enkele toestellen besteld en iedereen is er zeer tevreden mee, echt een topproduct, mooie vaste sigaretten, natuurlijk hoe je ze aanduwt naar eigen believen, zijn er problemen, heb er maar eentje gehad, onmiddellijk opgelost zonder verdere kosten, echt een AANRADER

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
wilma op 10-03-2016

ik ben er erg blij mee echt een wereld automaat

  • binnen 20 min een top shag leeg nooit te dik of te dun altijd gelijk prima
  • dat ik er niet eerder een gekocht heeft
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wilma van rossum op 05-03-2016

een super machine en zo klaar, ik raad het al mijn vrienden aan, dit is de 2de al die ik heb besteld, deze was voor een vriend die was jarig en was er echt heel blij mee

  • snel je heb zo de pakje vol gedraaid
  • niets
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Geert op 03-02-2016

Na de bestelling een snelle afhandeling. 2 dagen later had ik de bestelling al binnen.

  • snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 1 - 50 van in totaal 135