Zorr Powermatic 1

Actuele status:
Zorr Powermatic 1
Dit product is niet meer leverbaarBekijk de alternatieven hiernaast

Een heuse Cadillac onder de hulzenstoppers: dé Zorr Powermatic 1. Een geweldige sigarettenvuller waar u heel lang plezier aan zult beleven, want het is met stevig kunststof en gehard staal gefabriceerd, waardoor de Powermatic 1 van Zorr garant staat voor stabiliteit en daarbij ook meteen voor kwaliteit als het gaat om het zelf sigaretten maken. De Zorr Powermatic hulzenstopper wordt geleverd met handige schoonmaak accessoires en heeft een redelijk tabak reservoir. Daarbij zal er een Nederlandse handleiding bij geleverd worden, zodat u goed weet hoe u deze hulzenstopper moet gebruiken, schoonmaken en onderhouden. Hoewel deze sigarettenmaker redelijk groot is past deze perfect in ieder modern interieur. Als u op zoek bent naar een hulzenstopper die de perfecte sigaretten kan maken en dat zonder veel moeite en meteen ongelooflijke snelheid, dan is de Zorr Powermatic 1 hét apparaat wat u in huis moet halen.

De Zorr sigarettenmaker is werkelijk een geweldig apparaat als het op het zelf maken van sigaretten aankomt. Het is zelfs één van de meest gewilde apparaten op dit gebied. Dit komt onder andere door de compacte afmetingen van de Zorr sigarettenmaker. Deze is 21 cm breed en 8.5 cm hoog en neemt daardoor bijzonder weinig ruimte in beslag, wat feitelijk inhoudt dat de Zorr sigarettenmaker door iedereen in eigenlijk iedere omgeving te gebruiken is. Om het gewicht hoeft u het ook zeer zeker niet te laten, want deze professionele sigarettenmaker weegt niet meer dan 1.25 kg, wat de Zorr sigarettenmaker een heuse lichtgewicht maakt. Maar dat is dan ook alleen qua gewicht, want het is de kampioen zwaargewicht als het gaat om zelf sigaretten maken. U kunt er regulair hulzen maar ook X-long hulzen mee vullen en dat in een ongelooflijk hoog tempo, terwijl u haast geen tabak zult verliezen bij het vullen van de hulzen.

De Zorr hulzenvuller heeft een handig reservoir en wordt compleet met een duidelijke Nederlandse handleiding bij u thuis afgeleverd. Als u eenmaal met de Zorr sigarettenmaker zelf sigaretten heeft gemaakt, zult u het kopen van kant en klare sigaretten absoluut niet meer missen en ongetwijfeld niets anders meer willen gebruiken dan dé Zorr Powermatic 1 hulzenstopper.

Ervaringen en reviews
Gemiddelde beoordeling:
13 totaal beoordelingen
Laatste review was op 02-01-2020
13 van de 13 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Specificaties
Inhoud doos
ProductZorr Powermatic 1
OpzetstukGeen
Sigaretten reservoir
Handleiding
Schoonmaak accessoires3x
Product
MerkPowermatic™/Zico USA
Modelnummer85011500312
Garantie2 jaar
Certificatie CE De EU heeft diverse richtlijnen uitgevaardigd, ook voor consumentenproducten. Deze lijnen moeten door de lidstaten worden opgenomen in de nationale wetgeving. Producten die aan deze Europese richtlijnen voldoen zijn voorzien van de CE-markering.
Productkenmerken
Breedte21 cm
Hoogte8.5 cm
Diepte14.5 cm
Gewicht1.25 kg
Kleur (voorbeeld)
Materiaal behuizingKunststof (poedercoating) / Staal (binnenkant)
Sigaretten typeRegulair en X-Long
Technische kenmerken
Antislipmat
Afmetingen tabakskamer7.2cm (breedte) x 0.8cm (diepte)
Afmetingen houder0.8cm (diameter)
Injector techniek